There are no published lessons in this course yet.

Nautinnon äärelle

Oletko unohtanut, miten nauttia elämästä ja erityisesti omasta seksuaalisuudestasi? Onko seksi sinulle suorituskeskeistä ja rutiininomaista tai eikö sitä ole enää lainkaan? Haluaisitko nauttia omilla ehdoillasi ja täysin aistein, mutta et oikein tiedä miten?
🔥 Ei hätää, sillä sinussa on kaikki osaaminen ja voima nautintosi löytämiseen ja kehittämiseen. Me kerromme, miten sinun on mahdollista löytää takaisin nautinnon äärelle! Lähde uteliaalle tutkimusmatkalle omaan itseesi ja nautintoosi!

“Oma asenteeni sitä kohtaan, mitä seksuaalinen nautinto on, voi olla muuttumassa. Valmennus aukaisi silmiäni edelleen ja koen, että olen muutoksen tiellä kohti parempaa.”
-Mies 37 v.

Nautinnon äärelle -verkkokurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää tasapaino hyvän seksin, arjen ja muun elämän välillä. Seksuaalinen ja siten kokonaisvaltainen hyvinvointisi lisääntyy, kun tutustut omaan nautintoon, opit monipuolistamaan sitä sekä sanoittamaan seksuaalisuuteen ja seksiin liittyviä tarpeitasi ja toiveitasi! 
Tämän kurssin avulla:
  • Saat huikean määrän tietoa seksuaalisesta nautinnosta ja sitä kautta avaimet oman nautintosi tutkimiseen ja monipuolistamiseen
  • Ymmärrät historian ja kasvatuksen vaikutukset seksuaaliseen nautintoosi
  • Pysähdyt erilaisten harjoitusten avulla aistikokemustesi äärelle ja opit olemaan tietoisemmin läsnä omassa elämässäsi ja seksuaalisissa tilanteissa
  • Löydät uusia tapoja nauttia seksistä, uskallat ilmaista omaa seksuaalisuuttasi ja heittäytyä seksiin täysin omana itsenäsi
  • Saat työkaluja seksuaalisuutesi sanoittamiseen ja seksikeskusteluihin, jotka ovat aiemmin saattaneet tuntua sinulle haastavilta
  • Seksuaalinen itsetuntosi ja -tuntemuksesi kohenee
  • Säteilet iloa ja hyvää mieltä myös ympärillesi

“Kurssin tärkein oppi oli se, että minulla on oikeus omaan nautintooni. Koin saavani valmennuksesta myös itsevarmuutta puhua vielä enemmän näistä asioista ja omista toiveistani seksin suhteen.”
-Nainen 35 v.

Kurssin avulla syvennät yhteyttä itseesi, purat esteitä seksuaalisen nautintosi tieltä ja astelet kohti kevyempää ja rennompaa elämää!

Kurssi on turvallinen ja sensitiivinen kaikille osallistujille sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Ei ole myöskään väliä, elätkö ilman vakituista kumppania, suhteessa vai suhteissa. Toivotamme kaikki tervetulleiksi ja huomioimme erilaiset ihmiset ja elämäntilanteet sanoittaessamme valmennuksen teemoja!

Tässä verkkokurssissa pääset syventymään:
NAUTINTOON
Mitä nautinto on ja mitä se sinulle merkitsee? Mistä nautit omassa arjessasi? Miksi nautinto on tärkeää? Miten ympäristömme kannustaa nautintoon? Pääset pohtimaan myös nautinnon esteitäsi ja oppimaan, miten raivata tilaa niiden tieltä.
SEKSUAALISEEN NAUTINTOON
Mitä on seksuaalinen nautinto ja mistä kaikista asioista ihmiset nauttivat seksuaalisesti? Millaisia seksuaalisia mieltymyksiä ja seksin tekemisen tapoja on olemassa? Kutsumme sinut tutustumaan omaan seksuaaliseen nautintoosi – mitä se on ollut, mitä se on tässä hetkessä ja mitä toivoisit sen olevan tulevaisuudessa?
NAUTINNON OTTAMISEEN OSAKSI OMAA ELÄMÄÄ
Mitä tunteita seksuaalisen nautinto sinussa herättää ja miten ne voivat vaikuttaa nautinnon kokemiseen? Pääset tutkimaan vielä syvemmin omaa seksuaalisuutta, halua ja nautintoa sekä omien seksuaalisten mieltymysten sanoittamista seksikumppanille. Mietitkö vielä, miksi seksistä puhuminen on tärkeää? Tuntuvatko seksikeskustelut kaikesta huolimatta käytännössä haastavilta? Esimerkkivideoiden avulla pääset tutustumaan siihen, millä sanoilla ja miten seksistä voi keskustella luontevasti ja provosoimatta!
Lupaamme, että löydät vastauksen näihin sekä useisiin muihin pohdintoihisi!
Kurssilla pääset uppoutumaan oman nautintosi äärelle erilaisten tekstien, videoiden, tehtävien ja äänitteiden avulla!

“Seksuaalisen nautinnon ympyrätehtävä oli erittäin hyvä ja silmiä avaava, kun sen teki yhdessä puolison kanssa. Harjoitus tarjosi hyvää konkretiaa ja toi jopa hyvin esille meidän eroavaisuuksiakin. Lisäksi häpeää käsittelevä osio oli hyvä, sillä se sai miettimään ennen jopa tiedostamattomia asioita itsestä ja omista tuntemuksistaan.”
-Mies 37 v.

“Ystävälle kertoisin, että kurssin kautta oppii hyödyntämään nautinnon eri keinoja ja sanoittamista omaan elämään. Kertoisin myös rentoutusharjoituksien hyödyllisyydestä.”
-Nainen 35 v.

Tämän verkkokurssin avulla opit pysähtymään oman nautintosi äärelle ja monipuolistamaan sitä – yksin tai yhdessä.

OLETKO VALMIS MUUTTAMAAN ELÄMÄÄSI JA OTTAMAAN SIIHEN LISÄÄ NAUTINTOA? PITÄMÄÄN PAREMPAA HUOLTA HYVINVOINNISTASI?

“Suosittelen tätä verkkokurssia ihan jokaiselle!” -Mies, 36v.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

– Susanna & Tanja

LIITY SINÄKIN MUKAAN JA MATKAA OMAN NAUTINTOSI ÄÄRELLE!

Vieläkö mietit? Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@amorin.fi. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, olemme täällä sinua varten!
Ihana sinä, ihana euforinen nautinnon tunne – nähdään pian!

Hinta: 59.9 € (sis. alv 24%)

Susanna on seksuaaliterapeutti. Hänellä on Turussa oma vastaanotto, jossa hän kohtaa erilaisissa elämäntilanteissa olevia sekä eri taustoista tulevia asiakkaita. Vastaanotolla käsitellään usein nautintoon liittyviä kysymyksiä ja etsitään ratkaisuja nautinnon haasteisiin. Pohjakoulutuksena Susannalla on kätilön ammattikorkeakoulututkinto.

Tanja on seksuaalikasvattaja, kasvatustieteen maisteri ja aikuiskouluttaja. Hän tekee kasvatus- sekä koulutustyötä erilaisten ryhmien parissa ja toimii nautinnon sanansaattajana sosiaalisessa mediassa. Tanja haluaa auttaa ihmisiä lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointia ja avaamaan ovia seksuaaliseen nautintoon.

Susanna toimii myös Amorin Oy:n yrittäjänä. Molemmat, Susanna ja Tanja ovat lisäksi asiantuntijoina Amorinilla. Amorin tarjoaa mahdollisuuden tutustua laadukkaisiin seksivälineisiin sekä seksuaalisuuteen ja nautintoon ammattilaisen opastuksella – sinun tarpeitasi kuunnellen.

Löydät meidät myös Instagramista:
@amorinoy, @alhonkoskisusanna ja @kasvokkain_

20220106_1240312

Susanna Alhonkoski & Tanja Aakko