KATEGORIAT Kaikki verkkokurssit ja verkkoluennot Kaikki verkkokurssit ja verkkoluennot Yrittäjän hyvinvointi Myynti & Markkinointi Vuorovaikutus & Johtaminen Ammatilliset koulutukset Mielen hyvinvointi Kehon hyvinvointi Mielen hyvinvointi Kehon hyvinvointi Ravinto Kauneudenhoito Parisuhde Koti & Perhe Ravinto Myynti & Markkinointi Vuorovaikutus & Johtaminen Kauneudenhoito Ammatilliset koulutukset Seksuaaliterveys Taloustaidot & Varallisuus Yrittäjän hyvinvointi Parisuhde Koti & Perhe Seksuaaliterveys Taloustaidot & Varallisuus

NONSTOPPINA OPISKELE JA KEHITY Uskalla investoida itseesi, sillä oppiminen ja kehittyminen ovat paras perusta huomisen hyvinvoinnillesi.

Löydät verkkokaupastamme laadukkaan valikoiman niin Sinun kuin yrityksesi hyvinvointia tukevia verkkokursseja sekä verkkoluentoja.
Mitä, missä ja milloin vain haluat USKALLA INVESTOIDA ITSEESI
Oppiminen ja kehittyminen ovat paras perusta huomisen hyvinvoinnillesi.

Löydät verkkokaupastamme laadukkaan valikoiman niin Sinun kuin yrityksesi hyvinvointia tukevia verkkokursseja sekä verkkoluentoja.

Mitä eroa on verkkokurssilla ja verkkoluennolla?
Kumpi sopii sinulle paremmin?
Lyhyempi ja suppeampi oppimiskokemus
Keskittyy tiettyyn aiheeseen tai osa-alueeseen
Kestää normaalisti alle tunnin
Keskittyy itsenäiseen oppimiseen
Koostuu usein vain yhdestä videosta tai esityksestä.

Verkkoluennot sopivat paremmin nopean yleiskatsauksen saamiseen aiheesta tai uusien ideoiden oppimiseen.

Verkkoluennot tarjoavat itsenäisen oppimiskokemuksen, koska niissä ei välttämättä ole ohjattua oppimista. Opiskelijat katsovat luennon omatoimisesti ja voivat palata siihen tarpeen mukaan.

Toisin kuin verkkokursseissa, verkkoluennoissa ei normaalisti ole harjoituksia tai tehtäviä, joiden avulla opiskelijat voivat mitata oppimistaan ja kehitystään.

Verkkoluennot ovat yleisesti niiden suppeamman kokonaisuuden vuoksi edullisempia kuin verkkokurssit.

Verkkoluennot sopivat paremmin niille, jotka haluavat oppia nopeasti ja helposti tietystä aiheesta tai osa-alueesta ja jotka eivät kaipaa ohjausta tai vuorovaikutusta.
Laajempi ja syvällisempi oppimiskokemus
Useita oppimismoduuleja tai oppitunteja
Voi kestää useampia päiviä, viikkoja, jopa kuukausia.
Ohjattua sekä itsenäistä oppimista
Monipuolisempi ja laajempi sisältö. Voi sisältää useita verkkoluentoja, videoita, harjoituksia, tehtäviä ja kokeita

Verkkokurssit tarjoavat yleensä laajempaa ja syvällisempää tietoa tietystä aiheesta kuin verkkoluennot. Ne koostuvat useista oppimistavoitteista, jotka on jaettu moduuleiksi tai oppitunneiksi. Verkkokurssit ovat myös usein strukturoidumpia ja sisältävät selkeän oppimiskäyrän.

Vaikka verkkokurssit tarjoavat usein ohjattua oppimista, ne tarjoavat myös oman tahdin oppimisen joustavuutta. Opiskelijat voivat suorittaa kurssin täysin omaan tahtiinsa ja aikatauluunsa sopivana.

Monet verkkokurssit tarjoavat opiskelijoille myös mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa verkkokurssin ohjaajan kanssa. Tämä voi tapahtua esimerkiksi verkkokeskustelujen, sähköpostin tai puheluiden kautta.

Verkkokurssit sopivat paremmin niille, jotka haluavat oppia laajemmin ja syvemmin aiheesta ja jotka arvostavat ohjattua oppimiskokemusta

Verkkokurssi:
Verkkoluento:

Näin helppoa on aloittaa uuden oppiminen
verkkokurssien ja -luentojen avulla
Kun haluat oppia uutta ja kehittää itseäsi, se kannattaa aloittaa juuri silloin kun tarve on ajankohtainen ja innostus sekä motivaatio ovat suurimmillaan. Verkkokurssien ja -luentojen avulla voit aloittaa opiskelun vaikka heti, ilman turhia pääsyvaatimuksia tai sitovia päivämääriä ja aikatauluja. OSTA haluamasi verkkokurssi tai -luento Nonstopin verkkokaupasta. KIRJAUDU sisään verkkokurssille tai -luennolle antamallasi sähköpostiosoitteella ja salasanalla. SAAT sähköpostiisi tilausvahvistuksen joka sisältää linkin kurssi- tai luentosivulle. OPISKELE täysin oman aikataulusi ja mahdollisuuksien mukaisesti.
Mitä, missä ja milloin vain haluat.