There are no published lessons in this course yet.

Onnistu sisustamisessa!

sisustussuunnittelija Kristina Westerholm, Keikåå Design

Tervetuloa oppimaan oman elämäsi sisustussuunnittelijaksi!

Kenelle? Sisustusverkkokurssi on tarkoitettu kaikille sisustamisesta kiinnostuneille kotisisustajille.

Miksi? Kaikki me olemme joskus tehneet huonoja sisustusvalintoja. Usein siitä seuraa, että sisustuspäätösten tekeminen tuntuu todella vaikealta. Tai ehkä kaikkialla näkyvät kuvat ns. ”täydellisistä” kodeista saavat oman kodin tuntumaan keskeneräiseltä, mutta on vaikea määrittää, mitä asialle pitäisi tehdä.

Tämän kurssin käytyäsi, saat itsevarmuutta sisustuspäätöksiisi! Opit, miten tunnistat itsellesi ja omaan kotiisi sopivat asiat, ja opit lähestymään sisustamista eri näkökulmista. Kurssilla käydään käytännönläheisesti läpi, miten luot mielenkiintoisen ja oman näköisesi sisustuksen!

 

Kurssin sisältö:

Tilasuunnittelu: Opit tilasuunnittelun perusteita sekä miten piirrät tilan mittakaavaan. Opit mitä tulisi huomioida tilaa suunniteltaessa, esimerkiksi eri tilojen vähimmäismittavaatimuksista sekä miten hyödyntää tilaa optimaalisella tavalla.

Sisustuksen rakentuminen: Opit estetiikan lainalaisuuksista ja niiden merkityksestä sisustamisessa, värien valinnasta ja värien käytöstä, pintamateriaaleista, mm. seinämaalien ja tapettien valinnasta, akustiikasta ja sen merkityksestä sisustamisessa sekä valaistuksen perusteista.

Sisustuksen viimeistely: Opit perustietoa mm. tekstiileistä sekä verhojen ja mattojen valinnasta, sisustusesineiden ja taulujen asettelusta sekä viherkasvien käytöstä sisustamisessa.

 

Kurssista sanottua: “Kurssi ylitti ennakko-odotukseni! Olen aina haaveillut oppivani lisää sisustamisesta, sitten kun olisi enemmän aikaa omassa elämässäni. Nyt oli sen hetki! Sain hyvän kuvan sisustamisen kokonaisuudesta, ja kurssin myötä tuli itsevarmempi olo lähteä toteuttamaan omia projekteja.” Asiakas, 46.v, Helsinki

 

 

 

Hinta: 69 € (sis. alv 24%)

Keikåå Design on perustettu rakkaudesta tavallisiin koteihin – sellaisiin, missä elämä näkyy ja kuuluu. Koska sellaisia meidän kodit ovat myös. Ja sellaisia me myös olemme! Uskomme vahvasti siihen, että jokainen koti on helmi, joka hyvällä suunnittelulla pääsee loistamaan entistä kirkkaammin. Haluamme auttaa sinua vahvistamaan omaa sisustusosaamistasi, jotta saat kotisi loistamaan!

_I4A2276

sisustussuunnittelija Kristina Westerholm