There are no published lessons in this course yet.

Parempaa seksiä seksileluilla? -Opastus seksilelujen maailmaan

“Tuntuu todelliselta suuseksiltä!”
Muun muassa tällaisiin lauseisiin voit törmätä selaillessasi seksilelutarjontaa esimerkiksi nettikaupoissa. Mutta tuovatko seksilelut oikeasti parempaa seksiä ja jos tuovat, niin miten?
Nyt sinulla on mahdollisuus selvittää vastaukset näihin ja moniin muihin seksileluihin liittyviin kysymyksiisi! Verkkokurssilla tutustut monipuolisesti seksileluihin ja erilaisiin tapoihin käyttää leluja seksuaalisen nautinnon apuvälineinä ja seksuaaliterveyden tukena. Kurssilla saat rohkeutta lähteä tutkimaan, mikä lelu olisi sopiva juuri sinulle – mahdollisesti myös kumppanin tai seksipartnerin kanssa käytettäväksi. Annamme sinulle paljon tietoa, rikomme myyttejä seksileluihin liittyen sekä päästämme sinut tutustumaan yleisimpiin markkinoilla oleviin tuotteisiin, niiden käyttötapoihin ja tarkoituksiin.

Seksilelut ovat ihana lisämauste seksiin, eivätkä kerro mitään siitä, millainen seksielämä sinulla on tällä hetkellä. Seksileluja voivat käyttää ihan kaikki sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta ja suhdestatuksesta riippumatta. Jokaiselle löytyy taatusti jotakin!

 

Tämä kurssi on sinulle, jos

 

✅️ seksilelut kiinnostavat
✅️ olet mahdollisesti koittanut etsiä leluja nettikauppojen valikoimista, mutta vaihtoehtoja tuntuu olevan pilvin pimein
✅️ sopivan lelun valitseminen tuntuu vaikealta
✅️ olet ehkä tehnyt joitakin hutiostoksia
✅️ et ihan tarkkaan tiedä, mitä erilaisilla leluilla tehdään
✅️ kivijalkakauppaan käveleminen tuntuu hankalalta
✅️ palat halusta oppia lisää…

 

ONNEKSI OLKOON! OLET SAAPUNUT JUURI OIKEAN VERKKOKURSSIN PARIIN!

 

Tällä verkkokurssilla saat kaiken sen, jota perinteiset seksilelukutsut sinulle tarjoavat – ja PALJON ENEMMÄN!

Saat 100 minuutin verran tietoa seksuaalisesta nautinnosta ja seksileluista omalle kotisohvallesi, matkalla töistä kotiin tai vaikkapa samalla arjen askareita hoitaen.

 

Tämän kurssin jälkeen sinun ei tarvitse enää miettiä, miten paineaaltostimulaattori toimii tai miten anaalitappia käytetään. Tai millaisia ovat peniksellisille suunnatut seksilelut ja miten valita itselle paras liukuvoide kymmenistä eri vaihtoehdoista. Entä miksi me seksologian ammattilaiset ylipäätään suosittelemme liukuvoiteen käyttöä? Kurssin videoilla me kerromme sinulle muun muassa kaiken tämän!

 

Kurssilla pääset videoiden ja sinulle valmiiksi tekemiemme muistiinpanojen avulla syventymään seuraaviin aihealueisiin:

 

👉 Tietoa seksilelujen käytöstä
👉 Seksilelujen materiaalit ja ominaisuudet
👉 Liukuvoiteet, mitä ja miksi?
👉 Vibraattorit
👉 Dildot
👉 Paineaaltostimulaattorit
👉 Penisrengas & masturbaattorit
👉 Anaaliseksi & Anaalituotteet
👉 Muut seksivälineet
👉 Tuotteiden pesu, säilyttäminen ja kierrättäminen

 

Asiantuntijoina kurssilla toimivat seksologiaa opiskelleet sekä seksivälineiden parissa pitkään työskennelleet ammattilaiset: seksuaaliterapeutti Susanna Alhonkoski sekä seksuaalikasvattaja Tanja Aakko. Yllä mainittuihin aihealueisiin tutustut asiantuntijoiden keskinäisen keskustelun kautta. Lisäksi meillä on kurssilla mukana iso määrä tuotteita, joten näet myös, miltä erilaiset lelut näyttävät ja minkälaisia vaihtoehtoja kuhunkin tuoteryhmään kuuluu. Puhumme lisäksi erilaisista tavoista käyttää ja nauttia leluista yksin, kumppanin tai seksipartnerin kanssa.

 

Emme suosittele tätä kurssia ensisijaisesti sinulle, joka
❌ koet tietäväsi seksileluista jo todella paljon
❌ haluat tutustua tuotteisiin vitsien ja huumorin varjolla ilman tarvetta asiantuntijatietoon
❌ olet kiinnostunut erityisesti BDSM- ja kinkytuotteista. Kurssimme ei tällä kertaa syvenny tähän teemaan ja tuotteisiin.

 

Tämän kurssin käytyäsi uskallat lähteä etsiskelemään itsellesi sopivimpia seksileluja netistä tai kivijalkakaupasta. Kurssi maksaa itsensä takaisin jo sillä, että vältyt jatkossa pahimmilta hutiostoksilta!

 

Mitä vielä odotat? Liity mukaan hullun halpaan hintaan, ota 1,5 tunniksi rento asento, laajenna tietämystäsi seksileluista ja vie seksielämäsi ihan uudelle tasolle!

 

❗ Teetkö asiakastyötä tai olet muuten kiinnostunut seksileluista erityisesti ammattisi puolesta? Olemme koostaneet sinulle oman verkkokurssin.

Hinta: 21.90 € (sis. alv 24%)

Susanna Alhonkoski on seksuaaliterapeutti. Hänellä on Turussa oma vastaanotto, jossa hän kohtaa erilaisissa elämäntilanteissa olevia sekä eri taustoista tulevia asiakkaita. Vastaanotolla käsitellään usein nautintoon liittyviä kysymyksiä ja etsitään ratkaisuja nautinnon haasteisiin. Pohjakoulutuksena Susannalla on kätilön ammattikorkeakoulututkinto. Susanna toimii myös Amorinin yrittäjänä.

 

Tanja Aakko on seksuaalikasvattaja ja kasvatustieteen maisteri. Hän tekee seksuaalikasvatus- ja koulutustyötä omassa yrityksessään. Tanja työskentelee erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten parissa ja toimii nautinnon sanansaattajana myös sosiaalisessa medissa. Tanja haluaa auttaa ihmisiä lisäämään hyvinvointia ja avaamaan ovia seksuaaliseen nautintoon. Tanja toimii myös asiantuntijana Amorinilla.

20220106_1240312

Susanna Alhonkoski & Tanja Aakko