Näin luot verkkokurssin

Käytä selkeitä, hyvälaatuisia kuvia.

Muistathan huomioida käyttämissäsi kuvissa, videoissa ja musiikeissa tekijänoikeudet.

Taustamusiikkia voit ladata netistä hakusanalla Royalty free music. Ladatessasi videon YouTuben palvelua käyttäen (suosittelemme), voit lisätä taustamusiikkia myös YouTuben kirjastosta.

Video-ohjeistus kuvaamiseen

Kirjauduttuasi sisään omalle käyttäjätilillesi, löydät ammattivalokuvaajan ¨Näin onnistut videoissa¨ osion josta saat vinkit laadukkaan kurssivideon tekemiseen.

Editointi

Editointiohjelmia löytyy sovelluskaupasta, esimerkiksi Vivavideo on maksuton ja helppokäyttöinen sovellus, jossa on mahdollista leikata, poistaa/lisätä ääntä, äänittää ja luoda videolle erilaisia tekstejä ja efektejä. Myös Windowsilta löytyy oma Videoeditori ja Mac tietokoneelta iMovie.

Videoissa koko max 1G.

Suosittelemme lataamaan videot YouTuben kautta.

Videon lataaminen ja piilottaminen YouTubessa tapahtuu seuraavasti:

  • Kirjaudu sisään YouTubeen
  • Mene kohtaan ¨Luo¨
  • Lataa video
  • Anna videolle nimi
  • Ladattuasi videon, sinulla on vielä mahdollisuus lisätä taustalle YouTuben kirjastosta musiikkia, sekä lisätä tekstiä.
  • Valitse näkyvyys -kohdasta valitse: Piilotettu. Tällöin videon voivat nähdä vain kurssin ostaneet.

Saat lisättyä videon kurssipohjaan YouTube -linkkiä käyttäen.

Sisällön rakentaminen

Luomalla ensin kurssin keskeisimmät asiat oppitunteihin tai moduuleihin ja oppitunteihin helpotat omaa työskentelyäsi ja kokonaisuuden hahmottamista. Näin kurssisi etenee loogisesti. Halutessasi voit myös rakentaa kurssisi ¨one page¨ -tyylillä, jolloin opiskelija näkee koko kurssisisällön selaamalla kurssia vain alaspäin. 

Olemassa olevan kurssin lisääminen Nonstoppiin

Mikäli sinulla on jo oma kurssi myynnissä jossakin muualla, voit lisätä kurssisi myyntiä tuomalla sen myös Nonstoppi.fi -alustalle. Tämä tapahtuu kopioimalla vaihe vaiheelta valmiin materiaalin osiot kurssialustalle.

Kurssin kestolinkki

Aivan kuten talolla on katuosoite, myös verkkosivustolla on tarkka ainutlaatuinen osoitteensa, jonka avulla sen voi löytää. Kestolinkki (URL -osoite) muodostuu luodessasi kurssia. Tätä linkkiä klikkaamalla ostaja pääsee suoraan ostamaan kurssisi Nonstopin verkkokaupasta.

Voit lisätä oman kurssisi myyntiä jakamalla kestolinkkiä esimerkiksi some -sivuillasi sekä verkkosivuillasi. Mikäli sinulla on omat verkkosivut/ verkkokauppa, voit upottaa linkin sivullesi. Lopullinen myyntitapahtuma suoritetaan aina nonstoppi.fi -verkkosivulla.

Kurssimyynnin seuranta

Saat reaaliajassa tiedon ilmoittamaasi sähköpostiin tapahtuneista kurssimyynneistäsi. Varsinaisten myyntitapahtumien määrä ilmenee kuukausittaisessa tilitysraportissa mikäli myyntiä on tullut.