Ehdot

Laadittu 21.12.2021

 

Olemme laatineet seuraavat ehdot verkkokurssien tekijöille.

Jatkaaksesi kurssin luomiseen Sinun tulee lukea ja hyväksyä alla olevat ehdot.

 

Kurssit eivät saa sisältää
– Muualta kopioitua materiaalia. Huomioi aina tekijänoikeudet käyttämässäsi materiaalissa.
– K-18 materiaalia, syrjintää, väkivaltaa tai muuta loukkaavaa materiaalia.

 

Kurssin luoja vastaa jakamansa tiedon oikeellisuudesta ja luvallisuudesta. Nonstoppi Oy ei ole vastuussa kurssisisällöstä.

 

Kurssin luojana määrittelet itse kurssin myyntihinnan. Hinta tulee olla minimissään 15,00€. Määrittelemäsi kurssin myyntihinta sisältää aina alv 24 % (vaikka yrityksesi ei olisikaan alv -rekisterissä). Tämä sen vuoksi että Nonstoppi Oy toimii myyjän asemassa ja on alv velvollinen.

 

Alv

Tilityssumma on 80% verollisesta myynnistä, mikäli yrityksesi kuuluu alv rekisteriin. Tällöin hoidat alv -maksun itsenäisesti oman yrityksesi nimissä 80% osuudelta.

Tilityssumma on 80% verottomasta myynnistä, mikäli yrityksesi ei kuulu alv -rekisteriin. Tällöin koko myyntihinnan alv 24 % jää Nonstoppi Oy:n hoidettavaksi.

 

Kurssin opiskeluoikeudet säilyy ostajalla 6 kk ajan ostopäivästä.

 

Maksunvälittäjänämme toimii Paytrail Oy. Nonstoppi Oy ei ole vastuussa kolmansien osapuolten (maksunvälittäjät) toiminnasta aiheutuneista maksunviivästyksistä.

 

Sisältö

Sisällöntuotossa tulee aina huomioida tekijänoikeudet.

Mediakirjastoon ladattavissa videoissa koko max 1G.

 

Itselaskutus 

¨Tilityspäivä¨ on kuukauden 1. -7. arkipäivä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Nonstoppi Oy toimittaa tänä aikana myyntiraportin kurssin kokonaismyynnistä edellisen kalenterikuukauden ajalta, jonka perusteella kouluttaja laskuttaa oman osuutensa (80% myynnistä) Nonstoppi Oy: lta. Nonstoppi Oy hoitaa raportoinnin ja laskutuksen kouluttajan puolesta itselaskutuksena. Mikäli myyntiä ei ole, emme lähetä erillistä raporttia. Kurssin tekijä pääsee tarkastelemaan omalle kurssilleen aktivoituneiden opiskelijoiden määrää kurssin hallintapaneelista.

 

Oikeudet

Hyväksyessäsi ehdot, luovutat myynti- ja välitysoikeuden kurssimateriaaliin Nontoppi Oy:lle, näin Nonstoppi Oy voi lainmukaisesti julkaista ja myydä kurssimateriaalia nonstoppi.fi -alustalla. Tekijänoikeudet säilyvät kurssin luojalla.

 

Nonstoppi Oy

Nonstoppi Oy toimii verkkokurssien rakentamis- sekä myyntialustana. Sivusto ei ole sisällöntuottaja eikä oppilaitos. Kouluttajat eivät ole sivuston työntekijöitä. Kouluttajat ovat itsenäisiä yrittäjiä, jotka laskuttavat Nonstoppi Oy:ta itselaskutuksena.

 

Maksuliikenne

Kaikki maksuliikenne tapahtuu Nonstoppi.fi verkkokaupan kautta.

Kurssialustaa ei voida siirtää toiselle sivustolle.

Markkinointi muilla sivustoilla voidaan tehdä kestolinkin välityksellä.

 

 

 

Vastuut

Kurssin luoja vastaa jakamansa tiedon oikeellisuudesta ja luvallisuudesta. Nonstoppi Oy ei ole vastuussa kurssisisällöstä. Nonstoppi Oy verkkokurssialusta toimii verkkokurssien rakentamis -ja myyntialustana ulkopuolisille toimijoille. Nonstoppi Oy:n kurssit myydään sellaisena kuin kurssin tekijä on kurssin rakentanut. Nonstoppi Oy eikä kurssintekijä ole vastuussa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle kurssin mahdollisesti sisältämistä virheistä, puutteellisuuksista ja tietojen käytöstä tai tulkinnasta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Nonstoppi Oy ei vastaa mistään vahingosta joka voi johtua palvelun toiminnasta tai siitä ettei palvelu toimi. Nonstoppi Oy ei vastaa palvelussa mahdollisesti esiintyvien teknisten vikojen, toimintahäiriöiden tai -katkosten tai vastaavien ongelmien välittömistä ja välillisistä vahingoista. Mahdolliset häiriöt palvelussa korjataan aina mahdollisimman pian.

 

Opiskelijan pääsy kurssille

Kurssin ostajalla on 6 kk opiskeluaika. Mikäli haluat poistaa kurssin nonstoppi.fi -palvelusta, tämä tapahtuu ilmoittamalla meille asiasta sähköpostitse info@nonstoppi.fi. Saatuasi vahvistusviestin, kurssi on poistunut myynnistä. Kurssimateriaali poistetaan vasta, kun viimeisen kurssin ostajan kurssiaika on päättynyt. Nonstoppi Oy: lla on velvollisuus varmistaa kurssin ostajan oikeus luvattuun opiskeluaikaan.

 

 

Nonstoppi Oy pidättää oikeuden hinnan ja palvelunmuutoksiin sivustolla.

 

 

Markkinointi

Hyväksyessäsi ehdot, annat Nonstoppi Oy:lle oikeuden käyttää kurssin julkisia tietoja (myyntiesittely) markkinoinnissa myynnin edistämiseksi.

 

 

Julkaisu

Kaikki kurssit tarkastetaan ja hyväksytään Nonstoppi Oy:n toimesta ennen julkaisua. Nonstoppi Oy: lla on oikeus laadullisista syistä evätä kurssin julkaisu tai jos sen sisältö rikkoo sopimusehtoja.