Lankaus – karvanpoisto verkkokurssi

Suomalaiset ovat tottuneet nyppimään kulmakarvojaan pinseteillä tai vahan avulla, mutta muualla maailmassa karvojen poistamiseen on jo vuosisatoja käytetty paljon yksinkertaisempaa keinoa: karvat on poistettu kasvoilta ja muualta vartalosta pelkän langan avulla.

Karvojen poistaminen langan avulla on itse asiassa niin yksinkertaista, että kuka tahansa voi onnistua siinä kotioloissa.

Myös sinä!

110.00

Kurssin tiedot

Lankaus on luonnollinen karvanpoistomenetelmä.

Tällä verkkokurssilla opit lankauksen perusperiaatteet. Kurssi on tarkoitettu kaikille ketkä ovat kiinnostuneita oppimaan tämän vanhan itämaisen tekniikan. Se on tehokas ja ekologinen tapa poistaa ihokarvoja.

Lankaus ei vahingoita eikä ärsytä ihoa ja sopiikin hyvin myös herkkäihoisille. Lankauksella karvat pysyvät poissa jopa kuusi viikkoa. Kun karvat poistetaan lankaamalla, karvat irtoavat karvatupestaan. Näin takaisin kasvavat karvat tulevat joka kerta hennoimmiksi ja pikkuhiljaa karvan kasvu heikentyy kokonaan. Lankauksella saa tehokkaasti ja tarkasti viimeisteltyä reunat esim.kulmakarvoissa. Hellävaraisuutensa johdosta se sopiikin hyvin kaikille herkkäihoisille ja allergikoille.

  • Kurssimateriaali on käytössäsi 6kk ostopäivästä.