There are no published lessons in this course yet.
puolimaraton

Matkalla kohti puolimaratonia

PT Katri Kinnunen

Oletko harrastanut juoksua jo  jonkin aikaa ja haaveilet osallistumisesta puolimaratonille?

Mietitkö miten rytmittää treenit ja millaisia lenkkejä olisi hyvä juosta?

Mietitkö millaisia lihaskuntoharjoituksia ja oheisharjoitteita kannattaisi tehdä?

Tällä kurssilla saat selkeät ohjeet kuinka valmistautua puolimaratonille. Pääset tekemään monipuolisia juoksuharjoitteita, lihaskuntoa ja voimaa parantavia kiertoharjoittelutreenejä sekä liikkuvuutta lisääviä oheisharjoitteita.

Kurssi on jaettu kolmeen osaan: viikot 1-3, viikot 4-6 ja viikot 7-9. Jokaiselle osalle löytyy omat viikkosuunnitelmat ja omat voimaharjoittelutreenit. Näin kurssi etenee progressiivisesti kohti määränpäätä.

Kurssi sisältää selkeät sanalliset ohjeet viikkosuunnitelmiin ja salitreeneihin. Salitreeniliikkeistä ja kaikista alkulämmittelyistä, loppuverrytttelyistä sekä juoksutekniikkaharjoitteista löytyy myös selkeät videot joiden avulla saat tehtyä liikkeet varmasti oikein. Lisäksi tietoa sykerajoista, sykerajojen määrityksestä, aerobisesta ja anaerobisesta kynnyksestä.Mukana myös perustietoa juoksijan ravitsemuksesta.

Tämä kurssi soveltuu jo juoksua useamman vuoden harrastaneelle eli jos pystyt juoksemaan 40-60 minuutin yhtäjaksoisia lenkkejä niin tämä kurssi on sopiva juuri sinulle.

Tervetuloa tälle antoisalle matkalle kohti puolimaratonia!

 

Hinta: 69.9 € (sis. alv 24%)

Olen Katri, auktorisoitu Trainer4you Personal Trainer, kuntosalivalmentaja, hyvinvointivalmentaja sekä ravinto-ohjaaja. Yritykseni Fitness4Life syntyi rakkaudesta liikuntaan. Personal trainerina olen työskennellyt vuodesta 2013 asti ja olen tehnyt satoja treeniohjelmia aloittelijoille sekä kokeneemmille treenaajille. Saliharjoittelusta ja kestävyysliikunnasta minulla on kokemusta jo parinkymmenen vuoden ajalta. Liikunta on aina ollut erittäin iso osa elämääni. Se antaa valtavasti energiaa arkeen ja nautin itseni fyysisestä haastamisesta. Tärkeää minulle on tavoitteellisuus, monipuolisuus ja liikunnasta nauttiminen. Harjoittelen salilla useita kertoja viikossa ja teen siellä perinteisen salitreenin lisäksi crossfit tyyppisiä -treenejä käyttäen myös kuntopalloja, kahvakuulia ja TRX -laitteistoa. Myös omalla kehonpainolla tehdyt liikkeet kuuluvat suosikkeihini. Nautin ulkona liikkumisesta, joten teen usein kestävyysharjoituksia juosten sekä maastopyöräillen. Erityisosaamista löytyy: Saliharjoittelu, lihashuolto ja venyttely, HIIT / crossfit -tyyppinen harjoittelu, kestävyysharjoittelu, kehon muokkaus, lihasmassan hankinta, painonpudotus, ravinto-ohjaus. Personal trainerina tarjoan harjoitusohjelmia, joiden avulla sinulla on mahdollisuus saavuttaa asetetut tavoitteet.

Profiilikuva 2 verkkourssit

Katri Kinnunen