Matkalla kohti puolimaratonia

69.90

Kurssin tiedot

Oletko harrastanut juoksua jo  jonkin aikaa ja haaveilet osallistumisesta puolimaratonille?

Mietitkö miten rytmittää treenit ja millaisia lenkkejä olisi hyvä juosta?

Mietitkö millaisia lihaskuntoharjoituksia ja oheisharjoitteita kannattaisi tehdä?

Tällä kurssilla saat selkeät ohjeet kuinka valmistautua puolimaratonille. Pääset tekemään monipuolisia juoksuharjoitteita, lihaskuntoa ja voimaa parantavia kiertoharjoittelutreenejä sekä liikkuvuutta lisääviä oheisharjoitteita.

Kurssi on jaettu kolmeen osaan: viikot 1-3, viikot 4-6 ja viikot 7-9. Jokaiselle osalle löytyy omat viikkosuunnitelmat ja omat voimaharjoittelutreenit. Näin kurssi etenee progressiivisesti kohti määränpäätä.

Kurssi sisältää selkeät sanalliset ohjeet viikkosuunnitelmiin ja salitreeneihin. Salitreeniliikkeistä ja kaikista alkulämmittelyistä, loppuverrytttelyistä sekä juoksutekniikkaharjoitteista löytyy myös selkeät videot joiden avulla saat tehtyä liikkeet varmasti oikein. Lisäksi tietoa sykerajoista, sykerajojen määrityksestä, aerobisesta ja anaerobisesta kynnyksestä. Mukana myös perustietoa juoksijan ravitsemuksesta.

Tämä kurssi soveltuu jo juoksua useamman vuoden harrastaneelle eli jos pystyt juoksemaan 40-60 minuutin yhtäjaksoisia lenkkejä niin tämä kurssi on sopiva juuri sinulle.

Tervetuloa tälle antoisalle matkalle kohti puolimaratonia!

  • Kurssimateriaali on käytössäsi 6kk ostopäivästä.