There are no published lessons in this course yet.

Tavoitteena 5 km

Haluaisitko juosta ainakin 5 km yhtäjaksoisesti mutta et tiedä miten aloittaisit ja millaisia lenkkejä kannattaisi juosta?

Haluaisitko saada myös parannettua samalla lihaskuntoa, tasapainoa  ja liikkuvuutta?

Tällä kurssilla saat selkeät ohjeet kuinka pystyt juoksemaan 5km. Pääset tekemään erilaisia juoksuharjoitteita, lihaskuntoa ja voimaa lisääviä kiertoharjoittelutreenejä sekä liikkuvuutta parantavia oheisharjoitteita.

Tämä 5km juoksuun tähtäävä kurssi on jaettu kolmeen osaan: viikot 1-3, viikot 4-6 ja viikot 7-9. Jokaiselle osalle löytyy omat viikkosuunnitelmat juoksuharjoituksiin ja omat voimaharjoittelutreenit. Näin kurssi etenee progressiivisesti kohti määränpäätä.

Kurssi sisältää selkeät sanalliset ohjeet viikkosuunnitelmiin ja salitreeneihin. Salitreeniliikkeistä ja kaikista alkulämmittelyistä ja loppuverryttelyistä  löytyy myös selkeät videot joiden avulla saat tehtyä liikkeet varmasti oikein.

Mukana myös tärkeää tietoa ravitsemuksesta.

Tämä kurssi soveltuu kaikille ketkä ovat kiinnostuneita juoksemisesta ja haluavat saada selkeät ohjeet kuinka parantaa omaa kestävyyttä, lihaskuntoa ja liikkuvuutta.

 

Hinta: 34.9 € (sis. alv 24%)

Olen Katri, auktorisoitu Trainer4you Personal Trainer, kuntosalivalmentaja, hyvinvointivalmentaja sekä ravinto-ohjaaja. Yritykseni Fitness4Life syntyi rakkaudesta liikuntaan. Personal trainerina olen työskennellyt vuodesta 2013 asti ja olen tehnyt satoja treeniohjelmia aloittelijoille sekä kokeneemmille treenaajille. Saliharjoittelusta ja kestävyysliikunnasta minulla on kokemusta jo parinkymmenen vuoden ajalta. Liikunta on aina ollut erittäin iso osa elämääni. Se antaa valtavasti energiaa arkeen ja nautin itseni fyysisestä haastamisesta. Tärkeää minulle on tavoitteellisuus, monipuolisuus ja liikunnasta nauttiminen. Harjoittelen salilla useita kertoja viikossa ja teen siellä perinteisen salitreenin lisäksi crossfit tyyppisiä -treenejä käyttäen myös kuntopalloja, kahvakuulia ja TRX -laitteistoa. Myös omalla kehonpainolla tehdyt liikkeet kuuluvat suosikkeihini. Nautin ulkona liikkumisesta, joten teen usein kestävyysharjoituksia juosten sekä maastopyöräillen. Erityisosaamista löytyy: Saliharjoittelu, lihashuolto ja venyttely, HIIT / crossfit -tyyppinen harjoittelu, kestävyysharjoittelu, kehon muokkaus, lihasmassan hankinta, painonpudotus, ravinto-ohjaus. Personal trainerina tarjoan harjoitusohjelmia, joiden avulla sinulla on mahdollisuus saavuttaa asetetut tavoitteet.

Profiilikuva 2 verkkourssit

PT Katri Kinnunen