Lempeä äiti

Hallitse arkesi, nauti elämästäsi – ajanhallintaa ja itsemyötätuntoa ruuhkavuosien äideille

Oletko sinäkin tuntenut itsesi ajoittain täysin uupuneeksi, vaikka yrität parhaasi mukaan selvitä kaikesta? Tunnetko mieluummin riittämättömyyttä kuin riittävyyttä, vaikka teet kaikkesi?

Kuulen sinua. Tiedän, kuinka raskaita ja haastavia ruuhkavuodet voivat olla. Vaikeaa on pitää huolta itsestä, perheestä ja arjen pyörittämisestä, ja silti tuntea, että kaikki on koko ajan kesken. Uupumisen ja syyllisyyden sijaan voit oppia löytämään enemmän armollisuutta ja hyväksyntää itseäsi kohtaan.

Sinulla on mahdollisuus ottaa elämäsi takaisin haltuun ja nauttia siitä enemmän, vaikka oletkin ruuhkavuosien keskellä. Oletko valmis ottamaan tämän askeleen?

99.00

Kurssin tiedot

 

Ajanhallintaa ja itsemyötätuntoa sekä nautintoja ruuhkavuosien äideille.

Oletko tuntenut itsesi joskus täysin uupuneeksi? Oletko yrittänyt tehdä kaikkesi selviytyäksesi arjestasi mahdollisimman hyvin? Tunnetko usein riittämättömyyttä, vaikka olisit yrittänyt kaikkesi?

Sitä yrittää pitää huolta itsestä, perheestä ja arjen pyörittämisestä, mutta silti kaikki tuntuu olevan koko ajan kesken.

Jos tunnistit jostakin edellisestä, tämä kurssi on juuri sinulle!

Minä niin ymmärrän sinua ja tiedän, kuinka raskaita ja haastavia ruuhkavuodet voivat olla. Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa elämäsi takaisin haltuun ja nauttia siitä entistä enemmän myös ruuhkavuosien keskellä. Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen?

Muuta arjestasi hallittu ja voimauttava kokonaisuus.

Olen suunnitellut tämän kurssin auttamaan juuri sinua saavuttamaan tasapainoisempi arjenhallinta ja voimauttavia askeleita kohti hyvinvointia.

Pääset suorittamaan kurssia omaan tahtiin ja juuri sinulle sopivaan aikaan. Sisältö pohjautuu avoimiinkysymyksiin, jotka auttavat pohtimaan omia ajatuksia ja tunteita. Saat haltuusi käytännön työkaluja ja taitoja, joita voit opetella ja soveltaa välittömästi konkreettisesti omaan elämääsi. En tarjoa vain teoreettista tietoa, vaan opetan konkreettisia tekniikoita itsensä johtamiseen, tavoitteiden saavuttamiseen ja stressinhallinnan parantamiseen.

Kurssin teemat:

• Viikko 1: Pysähtyminen ja itsereflektio

• Viikko 2: Ajankäytön hallinta ja priorisointi

• Viikko 3: Stressinhallinnan menetelmät

• Viikko 4: Kalenterin hallinta ja ajanhallintastrategiat

• Viikko 5: Tasapaino ja armollisuus

Oletko valmis aloittamaan tämän muutosmatkan kohti tasapainoisempaa, hallitumpaa ja nautinnollisempaa arkea?