Kaikki verkkokurssit ja -luennot

Mielen hyvinvointi

Kuinka sinä voit? Elätkö itsesi näköistä ja tuntuista elämää? Itseään ja omaa jaksamistaan on tärkeää oppia kuulostelemaan arjen kiireidenkin keskellä ja löytämään niitä työkaluja, jotka tukevat omaa henkistä tasapainoa, jaksamista ja kasvua. Mielen hyvinvointi on avain merkitykselliseen ja tasapainoiseen elämään. Koko henkinen hyvinvointimme rakentuu monesta osa-alueesta, se on joukko taitoja, joita me jokainen voimme kehittää ja harjoittaa läpi elämän, kukin tarpeemme ja elämäntilanteemme mukaan.

Mielen hyvinvointiin liittyvät verkkokurssit tarjoavat sinulle mahdollisuuden oppia tuntemaan itseäsi syvemmin ja parantamaan hyvinvointiasi omassa tahdissasi ja omasta kodistasi käsin. Tule mukaan ja ota ensimmäinen askel kohti parempaa huomista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Verkkokurssien aihealueita: itsetunto, tunnetaidot, stressinhallinta, tavoitteet, arjenhallinta, henkinen kasvu, tietoisuustaidot, uni, meditaatio

Haluaisitko Sinä luoda oman verkkokurssin yllä olevista aihepiireistä Nonstoppi -verkkokurssialustalle? Tervetuloa jakamaan osaamistasi ja lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointia kaikkien saataville verkkokurssin muodossa.

Näytetään kaikki 3 tulosta