Lempeä äiti

Hallitse arkesi, nauti elämästäsi – ajanhallintaa ja itsemyötätuntoa ruuhkavuosien äideille

Oletko sinäkin tuntenut itsesi ajoittain täysin uupuneeksi, vaikka yrität parhaasi mukaan selvitä kaikesta? Tunnetko mieluummin riittämättömyyttä kuin riittävyyttä, vaikka teet kaikkesi?

Kuulen sinua. Tiedän, kuinka raskaita ja haastavia ruuhkavuodet voivat olla. Vaikeaa on pitää huolta itsestä, perheestä ja arjen pyörittämisestä, ja silti tuntea, että kaikki on koko ajan kesken. Uupumisen ja syyllisyyden sijaan voit oppia löytämään enemmän armollisuutta ja hyväksyntää itseäsi kohtaan.

Sinulla on mahdollisuus ottaa elämäsi takaisin haltuun ja nauttia siitä enemmän, vaikka oletkin ruuhkavuosien keskellä. Oletko valmis ottamaan tämän askeleen?

Muuta arjestasi hallittu ja voimauttava kokonaisuus

Tämä kurssi perustuu innovatiiviseen coaching-pohjaiseen lähestymistapaan, joka on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan parempi arjenhallinta ja hyvinvointi. Vaikka et työskentele suoraan kanssani yksilöllisesti, kurssissa käytetyt modulit on rakennettu siten, että voit hyödyntää samoja tehokkaita menetelmiä.

Kurssi keskittyy opettamaan sinulle käytännön työkaluja ja taitoja, joita voit välittömästi soveltaa omaan elämääsi. Sen sijaan, että tarjoaisin vain teoreettista tietoa, opit konkreettisia tekniikoita itsensä johtamiseen, tavoitteiden saavuttamiseen ja stressinhallinnan parantamiseen.

Jokainen kurssimoduli on suunniteltu spesifisti tukemaan sinua kohti pysyviä muutoksia. Tämä strukturoitu, mutta käytännönläheinen lähestymistapa on juuri se, mitä tarvitset saavuttaaksesi haluamasi muutokset ja parempaa elämänlaatua.

Oletko valmis aloittamaan tämän muutosmatkan kohti uutta, hallittua arkea?

Tämä verkkokurssi järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan tähän upeaan pilottiryhmään.

Kurssin teemat:

  • Viikko 1: Pysähtyminen ja itsereflektio
  • Viikko 2: Ajankäytön hallinta ja priorisointi
  • Viikko 3: Stressinhallinnan menetelmät
  • Viikko 4: Kalenterin hallinta ja ajanhallintastrategiat
  • Viikko 5: Tasapaino ja armollisuus

Pilottikurssi alkaa 17.6 ja hinta tulee nousemaan sen jälkeen, joten ota nyt se askel kohti sinun näköistä arkea ja ilmoittaudu kurssille!

Hinta: 129.00 € (sis. alv 24%)

Moikka, olen Laura ja autan ruuhkavuosia eläviä äitejä saavuttamaan arjen, jossa kalenteri on inhimillinen ja osaat priorisoida omaan hyvinvointiin, jotta sinun ei tarvitse kokea riittämättömyyden ja kaaoksen tunnetta omassa arjessa.

Olen kahden pienen lapsen yksinhuoltaja, ja tiedän hyvin ne haasteet ja uuvuttavat päivät, joita äidit joutuvat kohtaamaan. Olen itse kokenut äärimmäistä väsymystä, stressiä ja ajanhallintaongelmia, mutta olen onnistunut kehittämään keinoja selvitä niistä.

Ymmärrän niitä paineita ja haasteita, joita äidit kohtaavat päivittäin. Tunnen myös sen tuskan, kun tuntuu, ettei omaa aikaa tai energiaa riitä mihinkään.

Intohimoni auttaa muita äitejä selviämään ja kukoistamaan arjessaan on johtanut minut kehittämään tämän ainutlaatuisen 5 viikon verkkokurssi . Haluan tarjota käytännön työkaluja ja pysyviä muutoksia, jotka vapauttavat äidit kohti parempaa hyvinvointia ja elämänhallintaa. Haluan auttaa muita äitejä selviämään ja saavuttamaan sen, mitä itse olen oppinut.

Koulutukseltani olen lähihoitaja sekä Int Health Coach®. Lähihoitajan töitä tehnyt yli 10 vuotta ja valmentanut 2024 alkaen.

Created with Lens Buddy

Laura Meriläinen

Please log in to access your purchased courses.

Opi hallitsemaan arkeasi ja panostamaan hyvinvointiisi.

Tervetuloa!

Kurssin teemat sekä ohjeistus

Oppitunnit

Aloita tästä!

Pysähtyminen ja itsereflektio

Tunnistat arjen kuormittavat tekijät ja oman jaksamistasosi. Opit tiedostamaan ja hyväksymään tunteesi.

Oppitunnit

Johdanto Coaching kysymykset Coaching harjoitukset Ajanhallintamenetelmät

Ajankäytön hallinta ja priorisointi

Opit tehokkaat tekniikat ajankäytön organisointiin. Tunnistat ja karsit ajankäyttöäsi kuormittavia aktiviteetteja.

Oppitunnit

Johdanto Coaching kysymykset Coaching harjoitukset

Stressinhallinnan menetelmät

Opit tunnistamaan stressin oireet ja kehittämään keinoja sen hallintaan. Löydät helppoja, arkeesi sopivia tapoja rentoutua ja päästää irti.

Oppitunnit

Johdanto Coaching kysymykset Coaching harjoitukset

Kalenterin hallinta ja ajanhallintastrategiat

Opit tunnistamaan, mitkä toimet kuormittavat aikaasi turhaan, ja miten voit karsia niitä. Samalla opit asettamaan itsellesi realistisia rajoja ja sanomaan “ei” sellaiselle, mikä ei ole välttämätöntä.

Oppitunnit

Johdanto Coaching kysymykset Coaching harjoitukset

Tasapaino ja armollisuus

Löydät tasapainon eri rooliesi välille.

Oppitunnit

Johdanto Coaching kysymykset Coaching harjoitukset

Kiitos!

Oppitunnit

Lopetus