There are no published lessons in this course yet.

Kestävä ja vahva keho kotitreenillä

PT Katri Kinnunen

Haluaisitko aloittaa treenaamisen kotona, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Haluaisitko saada lisää voimaa ja kestävyyttä sekä parantaa liikkuvuutta?

Haluaisitko edistää hyvinvointiasi ja saada lisää energiaa päiviisi ilman että sijoitat suuria summia treenivälineisiin?

Jos vastasit kyllä, niin tämä kurssi on sopiva juuri sinulle. Kaikki treenit on suunniteltu siten, että voit tehdä ne kotona ja välineiksi tarvitset vain jumppamaton ja kuminauhoja. Treeniliikkeet ovat  monipuolisia koko kehoa kuormittavia ja myös tasapainoa haastavia liikkeitä, keskittyen erityisesti jalkoihin, keskivartaloon ja pakaraliikkeisiin. Treeneihin menee aikaa vain n. 30 minuuttia. Ohjelmat sisältävät monipuoliset alkulämmittelyt, jotka lisäävät myös liikkuvuutta ja joita voit käyttää myös taukojumppaliikkeinä pitkin päivää.

Kurssi sisältää alkulämmittelyt, loppuverryttelyt ja 2 erilaista kotitreeniohjelmaa sekä tarkat ohjeet liikkeiden suorittamiseen kuvien, videoiden ja tekstin muodossa. Treenit on suunniteltu siten että viikot 1-2 ovat kevyempiä ja viikot 3-4 kuormittavampia.

Tervetuloa mukaan matkalle kohti kestävämpää ja vahvempaa kehoa!

 

Hinta: 24.9 € (sis. alv 24%)

Olen Katri, auktorisoitu Trainer4you Personal Trainer, kuntosalivalmentaja, hyvinvointivalmentaja sekä ravinto-ohjaaja. Yritykseni Fitness4Life syntyi rakkaudesta liikuntaan. Personal trainerina olen työskennellyt vuodesta 2013 asti ja olen tehnyt satoja treeniohjelmia aloittelijoille sekä kokeneemmille treenaajille. Saliharjoittelusta ja kestävyysliikunnasta minulla on kokemusta jo parinkymmenen vuoden ajalta. Liikunta on aina ollut erittäin iso osa elämääni. Se antaa valtavasti energiaa arkeen ja nautin itseni fyysisestä haastamisesta. Tärkeää minulle on tavoitteellisuus, monipuolisuus ja liikunnasta nauttiminen. Harjoittelen salilla useita kertoja viikossa ja teen siellä perinteisen salitreenin lisäksi crossfit tyyppisiä -treenejä käyttäen myös kuntopalloja, kahvakuulia ja TRX -laitteistoa. Myös omalla kehonpainolla tehdyt liikkeet kuuluvat suosikkeihini. Nautin ulkona liikkumisesta, joten teen usein kestävyysharjoituksia juosten sekä maastopyöräillen. Erityisosaamista löytyy: Saliharjoittelu, lihashuolto ja venyttely, HIIT / crossfit -tyyppinen harjoittelu, kestävyysharjoittelu, kehon muokkaus, lihasmassan hankinta, painonpudotus, ravinto-ohjaus. Personal trainerina tarjoan harjoitusohjelmia, joiden avulla sinulla on mahdollisuus saavuttaa asetetut tavoitteet.

Profiilikuva 2 verkkourssit

Katri Kinnunen