Vauvahieronta

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta kotikäyttöön

 

❤️ Tällä kurssilla opit, kuinka teet helposti ja turvallisesti vauvahierontaa sekä hyödynnät vyöhyketerapeuttisia menetelmiä kotona vauvasi olon helpottamiseksi ja unen parantamiseksi. Vauvahieronta lisää läheisyyttä vauvan ja vanhemman välillä, sekä vahvistaa vauvan tarvitsemaa turvallisuuden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

 

Tämä kurssi on luotu aivan tavallisille äideille ja isille sekä muille vauvaa hoitaville läheisille. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta hoitoalalta.

 

❤️ Onko vauvasi itkuinen, yöt katkonaisia ja omat voimatkin toisinaan koetuksella?

Vastasyntynyt vauva itkee usein ja se on osa vauvan normaalia viestintää. Itkuisella vauvalla voi kuitenkin olla myös vaivoja, kuten vatsavaivoja ja syntymän jälkeisiä jännitystiloja. Kun vauva itkee paljon ja unet jäävät katkonaisiksi, siitä kärsii koko perhe.

 

❤️ Vyöhyketerapia on tutkitusti tehokas apu vauvan koliikkiin.

Vyöhyketerapeuttisessa vauvahieronnassa vauva hierotaan hellästi päästä varpaisiin asti samalla käsitellen tärkeitä heijastepisteitä. Hoidossa edetään lempeästi ja vauvaa kuunnellen. Vauvahieronnalla on usein rentouttava ja unenlaatua parantava vaikutus ja sillä voidaan helpottaa mm. vauvan koliikkioireita.

Tiivistetty, helposti omaksuttava kurssi sisältää:

  • Hoidon vaikutukset
  • Hoitoympäristö ja öljyt
  • Video-ohjeistus: Vauvahieronta
  • Tulostettava kuvallinen ohjeistus: Vauvahieronta

Lämpimästi tervetuloa sukeltamaan kanssamme lempeän ja hoitavan vauvahieronnan pariin! ❤️

Hinta: 39 € (sis. alv 24%)

 

Sirkku Kärkkäinen

Dipl. vyöhyketerapeutti

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja

 

Screenshot_20240225_094421_OneDrive

Sirkku Kärkkäinen

Tervetuloa

Lämpimästi tervetuloa opettelemaan vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa.

Toivon, että hoito-ohjeistukseni avulla saat lisää keinoja vauvan olon helpottamiseksi ja saatte lisää läheisyyttä, lämpöä ja voimaa arkeenne. ❤️

Ohjaajaesittely Vauvahieronnan vaikutuksia ja mitä tulee huomioida Hoitoympäristö ja öljyt Kuvalliset ohjeet Video-ohjeistus Loppusanat ja palaute