MÄÄ-MATKA

Mää-Matka on intensiivinen matka siihen, että voit tuntea itsesi jälleen omaksi itseksesi.

Tiedät mitä haluat ja mitä tavoittelet.

Löydät itsesi ja oman elämäsi uudelleen. Tule tutustumaan itseesi Mää-Matkalla!

 

Mun elämä on ollut aikamoista ylä- ja alamäkeä. Olen sairastanut vakavan masennuksen, ahdistuneisuus- ja paniikkihäiriön, peliriippuvuuden sekä sosiaalisten tilanteiden pelon. Olen ollut miellyttäjäpersoona menettämisen pelon vuoksi ja olinkin vuosien aikana hukannut itseni täysin! Elin elämääni päivästä toiseen, kuukaudesta toiseen, vuodesta toiseen vain muita varten.

Olen kuitenkin kokenut valtavan elämänmuutoksen ja olen löytänyt itseni ja oman ääneni! Tiedän kuka olen, mitä haluan ja mitkä mielipiteet ovat omiani! Tällä hetkellä elän unelmaelämääni, jonka rakensin itselleni!

Loin Mää-Matka -kurssin johon kokosin parhaimmat oppimani keinot itseensä tutustumisessa. Olen matkallani lukenut useita kirjoja, kuunnellut äänikirjoja, käynyt kursseja sekä etsinyt apua ympäri nettiä. Tällä kurssilla on kaikista käyneistäni opeista parhaat tehtävät ja oivallukset, jotta sulla ei mene aikaa niiden etsimiseen ja pääset aloittamaan Mää-Matkasi heti!

35.90

Kurssin tiedot

Matka oman hyvinvoinnin äärelle.

Mää-Matka on intensiivinen matka siihen, että voit tuntea itsesi jälleen omaksi itseksesi. Tiedät mitä haluat ja mitä tavoittelet. Löydät itsesi ja oman elämäsi uudelleen! Tule tutustumaan itseesi Mää-Matkalla!