mää-matka verkkokurssi

Mää-Matka

Matka oman hyvinvoinnin äärelle

Mää-Matka on intensiivinen matka siihen, että voit tuntea itsesi jälleen omaksi itseksesi.

Tiedät mitä haluat ja mitä tavoittelet.

Löydät itsesi ja oman elämäsi uudelleen. Tule tutustumaan itseesi Mää-Matkalla!

 

Mun elämä on ollut aikamoista ylä- ja alamäkeä. Olen sairastanut vakavan masennuksen, ahdistuneisuus- ja paniikkihäiriön, peliriippuvuuden sekä sosiaalisten tilanteiden pelon. Olen ollut miellyttäjäpersoona menettämisen pelon vuoksi ja olinkin vuosien aikana hukannut itseni täysin! Elin elämääni päivästä toiseen, kuukaudesta toiseen, vuodesta toiseen vain muita varten.

Olen kuitenkin kokenut valtavan elämänmuutoksen ja olen löytänyt itseni ja oman ääneni! Tiedän kuka olen, mitä haluan ja mitkä mielipiteet ovat omiani! Tällä hetkellä elän unelmaelämääni, jonka rakensin itselleni!

Loin Mää-Matka -kurssin johon kokosin parhaimmat oppimani keinot itseensä tutustumisessa. Olen matkallani lukenut useita kirjoja, kuunnellut äänikirjoja, käynyt kursseja sekä etsinyt apua ympäri nettiä. Tällä kurssilla on kaikista käyneistäni opeista parhaat tehtävät ja oivallukset, jotta sulla ei mene aikaa niiden etsimiseen ja pääset aloittamaan Mää-Matkasi heti!

Hinta: 20.50 € (sis. alv 24%)

Mä oon Karoliina. 23-vuotias nuori naisenalku Päijät-Hämeestä.

Ammatiltani olen eläintenhoitaja sekä suunnitteluassistentti. Nyt myös yrittäjä!

 

pro-7RhogwPS

Karoliina Kivioja

Please log in to access your purchased courses.

Mää-Matka on intensiivinen matka siihen, että voit tuntea itsesi jälleen omaksi itseksesi. Tiedät mitä haluat ja mitä tavoittelet. Löydät itsesi ja oman elämäsi uudelleen! Tule tutustumaan itseesi Mää-Matkalla!

minä

Tervetuloa!

Tällä kurssilla on 4-osiota, jotka käymällä sä tunnet itsesi paremmin kun nyt. Käy osiot läpi numerojärjestyksessä ja keskity jokaiseen osioon huolella. Tämä matka ei ole pikajuoksu vaan maratoni. Kurssin voi käydä esimerkiksi osio/viikko tai osio/päivä. En suosittele tekemään kaikkea yhdellä kertaa, sillä silloin keskittyminen voi herpaantua etkä saa kaikkea kurssista irti.

1. Alkukysely 2. Rakas minä… 3. Unelmasi 4. Sä ansaitset Loppusanat

Minun matkani

Mä oon Karoliina. 23-vuotias nuori naisenalku Päijät-Hämeestä.

Ammatiltani olen eläintenhoitaja sekä suunnitteluassistentti. Nyt myös yrittäjä!

Mun elämä on ollu aikamoista ylä- ja alamäkeä. Olen sairastanut vakavan masennuksen, ahdistuneisuus- ja paniikkihäiriön, peliriippuvuuden sekä sosiaalisten tilanteiden pelon.

Olin tilanteessa, jossa olin työttömänä, olin viikot kotona ahdistuneena ja yksinäisenä, viikonloppuisin taas olin juhlimassa jotta tuntisin edes jotain hauskuutta elämässäni. Ajatuksissani pyöri jatkuvasti etten selviä, en löydä töitä, oon aina yksin, en parane ikinä ja muuta yhtä negatiivista ja kamalaa..

Tuli päivä kun mun sisko soitti ja kyseli multa kuulumisia, olin ahdistunut ja pahalla tuulella jälleen ja tiuskin puhelimeen siskolleni. Puhelu loppui ja koin aivan valtavan tunneryöpyn siitä että olin ollut ilkeä siskolleni ihan turhaan kun hän yritti hyvyyttään kysellä miten voin. Laitoin perään viestiä ja pyysin anteeksi.

Tuossa hetkessä mä päätin et nyt riittää! Mä en oo tämmönen tyyppi! En halua elää tämmösessä negatiivisuudessa ja ahdistuksen tunteessa, ei tää oo se henkilö joksi oon syntynyt!

Aloin tietoisesti muuttamaan ajatuksiani, opiskelemaan netistä erinlaisia keinoja ja kursseja, kuinka saavuttaa unelma elämä. Luin kirjoja, kuuntelin podcasteja, tein harjoituksia joka päivä! Muutin elämäntapojani ja rutiinejani tietoisesti. Valitsin ja valitsen edelleen joka aamu tämän elämän jota nyt elän.