Tiktokkaajaksi viikossa

Tiktokkaajaksi viikossa? Onnistuu!

⚡️TikTok on räjähdysmäisesti kasvanut sosiaalisen median alusta, jossa korostuvat lyhyet käyttäjien luomat audiovisuaaliset sisällöt. TikTok itse määrittelee tehtäväkseen inspiroida luovuutta ja luoda iloa.

⚡️TikTok on sinulle, joka haluat tuoda esiin oman persoonasi ja päästää luovuutesi valloilleen.

⚡️Ei ole aihetta, joka ei löytäisi omaa yleisöä. Voit jakaa elämäsi parhaimpia vinkkejä muille käyttäjille, hassutella, huulisynkata suosittujen äänien päälle tai tehdä tanssivideoita suosittuihin  koreografioihin. Ennen kaikkea sovelluksessa korostuvat ajankohtaisuus, viihdyttävyys ja yhteisöllisyys.

⚡️Tämä kurssi on sinulle, joka haluat päästää luovuutesi valloilleen TikTokin maailmassa ja oppia tekemään sinne itse sisältöä.

⚡️Kurssilla käydään läpi perusasiat ihan alusta lähtien, joten et tarvitse ennalta tietopohjaa tai kokemusta – vain hieman heittäytymiskykyä!

Hinta: 39.90 € (sis. alv 24%)

Kurssin takana ovat Roosa ja Josefiina, moi! Teemme molemmat somea työksemme yrittäjinä ja haluamme nyt jakaa tietoamme myös sinulle!

Roosa on Tiktokin teknisen puolen osaaja ja Josefiina luovan sisällön nikkari. Kanssamme sinulle ei tule tylsää!

D5EB41FB-2458-4DB1-99D1-C65960C7B472

Roosa ja Josefiina

Please log in to access your purchased courses.

Tällä kurssilla pääset sukeltamaan TikTokin saloihin ja tutustumaan sen eri ominaisuuksiin, trendeihin sekä salaisuuksiin 😎

Päivä 1 – Mikä on TikTok? Päivä 2 – Ominaisuudet haltuun Päivä 3 – Minä TikTokissa Päivä 4 – Visuaalinen ilmaisu Päivä 5 – Ideasta toteutukseen Päivä 6 – Trendien aallonharjalla Päivä 7 – Kikkoja ja lisäfaktaa