Kaikki verkkokurssit

Ravinto

Terveellinen ravitsemus luo meille kaikille monenlaisia mielikuvia. Mikä on sinun mielikuvasi terveellisestä ravinnosta? Kenties salaattia pursuava lautanen tai koulusta opitut lautasmallit? Kokonaisvaltainen ravitsemus on kuitenkin paljon enemmän.

Oikein valjastettu ravitsemus on parhaimmillaan mitä suurimpia nautinnon lähteitä, samalla meillä on mahdollisuus hoivata ja puhdistaa kehoamme oikeanlaisen, meille sopivan ravinnon avulla.

Kokonaisvaltainen ja itsellemme sopiva ravitsemus on terveyteemme ja hyvinvointiimme eniten vaikuttavia tekijöitä. Meillä on mahdollisuus omilla valinnoillamme ennaltaehkäistä sairauksia, hillitä tulehdustiloja, edistää suoliston terveyttä ja ravintoaineiden imeytymistä. Terveellinen ravitsemus on kokonaisuus, jossa ratkaisevat jokapäiväiset valinnat pitkällä aikavälillä. Elimistömme tarvitsee riittävästi suojaravinteita ja sopivasti energiaa pysyäkseen terveenä ja toimintakykyisenä. Kun meillä on tietoa, meillä on keinoja. Kokonaisvaltaisen ja terveellisen ruokavalion ansiosta saat lisää energiaa, jaksamista ja elämäniloa. Hehkut sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Verkkokurssien aihealueita: FLT -ravitsemus, Ruokavalio & Ihonhoito, Keto ruokavalio, Tulehduskierre & ruokavalio, Painonhallinta, Jaksaminen & Ruokavalio, Treenaaminen & ruokavalio

Haluaisitko Sinä luoda oman verkkokurssin yllä olevista aihepiireistä Nonstoppi -verkkokurssialustalle? Tervetuloa jakamaan osaamistasi ja lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointia kaikkien saataville.

It seems we can't find what you're looking for.