Kaikki verkkokurssit ja -luennot

Taloustaidot & Varallisuus

Mikä on sinun suhtautumisesi rahaan? Mitä tunteita raha ja varallisuus sinussa herättävät?

Lähtökohdistamme riippuen tunteiden kirjo voi olla varsin moninainen. Raha tai rahattomuus voi tiedostamattamme ujuttautua osaksi identiteettiämme, mutta kun ymmärrämme, että raha on loppujen lopuksi vaihdon väline, se ei määrittele meitä enää vaan me kykenemme määrittelemään sen. Osaamme käyttää sitä eikä se virtaa enää hallitsemattomasti tunteidemme mukaan. Velkaantuminen ja raha-ahdistus ovat arkea monessa taloudessa tänä päivänä. Kokonaisvaltaisen hyvinvointimme näkökulmasta raha ei siis ole lainaan vähäpätöinen asia.

Taloustaidot ovat taitoja, joita jokaisen on onneksi mahdollista opiskella eikä se ole koskaan liian myöhäistä! Rahakäyttäytyminen muuttuu tiedostaessamme suhtautumisemme rahaan ja sen, miten raha toimii.

Taloustaidot ovat tulevaisuuden taitoja ja tuovat elämään lisää mahdollisuuksia. Me Nonstopilla haluamme, että jokaisella olisi tasavertaiset mahdollisuudet hyvään arkeen, omannäköiseen elämään ja unelmien toteuttamiseen. Oman talouden hallinta, taloustiedon peruskäsitteiden ymmärtäminen ja budjettien laadinta ovat jokaiselle tarpeellisia taitoja joita ei valitettavasti juuri opeteta peruskoulussa.

Oletko sinä saanut lapsuudessa tai nuoruudessa tarvittavaa taloustietoa?

Mitä aikaisemmin taloustaitoja opettelemme ja alamme opettamaan lapsille ja nuorille, sitä paremmat eväät he saavat tulevaisuudessa oman talouden suunnitteluun ja hallintaan.

Löydä sisäinen kipinäsi ja terve suhtautuminen varallisuuteen. Ota vastuu omasta varallisuudestasi, kehity ja uppoudu opiskelemaan taloustaitojen ihmeelliseen maailmaan.

Verkkokurssien aihealueita: taloustaidot, budjetointi, lasten/nuorten rahakasvatus, varallisuus, sijoittaminen, säästäminen, velkakierre

Haluaisitko Sinä luoda oman verkkokurssin yllä olevista aihepiireistä Nonstoppi -verkkokurssialustalle? Tervetuloa jakamaan osaamistasi ja lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointia kaikkien saataville.

Näytetään ainoa tulos