Kurssit

Stoppi stressille – Parempaa keskittymistä

Keho on paljon muutakin kuin aivojen siirtämiseen tarkoitettu kulkuväline: mitä paremmin keho voi, sitä enemmän jaksamme ja sitä paremmassa kunnossa on usein mielemme.

Parhaat palat:

Aloittelijalle sopiva
Kahdeksan erilaista harjoitusta
Opit tuntemaan kehoasi
Stressinhallintaa kehon kautta
Voit tehdä harjoitukset missä vain

Lue lisää »
Muuttolaatikot

Sujuva muutto

Sujuva muutto – verkkokurssilla käydään asiat läpi loogisessa järjestyksessä, jotta muutto sujuu vaikeuksitta. Aina tavaroiden karsimisesta muuttosiivoukseen asti. Verkkokurssi sisältää myös asiakkaan haastattelun kuinka hän on kokenut kurssin toimivuuden.

Lue lisää »

Vauvahieronta

Tervetuloa Lämpimästi tervetuloa opettelemaan vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa. Toivon, että hoito-ohjeistukseni avulla saat lisää keinoja vauvan olon helpottamiseksi ja saatte lisää läheisyyttä, lämpöä ja voimaa arkeenne. ❤️

Lue lisää »

Mallikurssi

Lämpimästi tervetuloa kurkistamaan, millaisia elementtejä ja työkaluja pääset hyödyntämään omalla kurssillasi Nonstoppi -verkkokurssialustalla. Lähdetäänpä katsomaan! Inspiroidu, tienaa ja auta opiskelijoita pääsemään tavoitteisiinsa! Mallikurssilla näytämme kuvien

Lue lisää »

Talous tasapainoon

Verkkokurssilla tehdään budjetti ja tuodaan se käytäntöön sekä tutustutaan erilaisiin talouden seurannan välineisiin. Jaan omat vinkkini rahamatkaltani -30 000€ veloista raharauhaan. Mentaalivalmentajan neuvot ostokäyttäytymiseen, säästövinkit ja lisätulojen lähteet maksuvaran kasvattamiseen.

Lue lisää »
mää-matka verkkokurssi

Mää-Matka

Intensiivinen matka siihen että voit tuntea itsesi jälleen omaksi itseksesi. Tiedät mitä haluat ja mitä tavoittelet. Löydät itsesi ja oma elämäsi uudelleen!
Tule tutustumaan itseesi Mää-Matkalla!

Lue lisää »